Przejdź do zawartości

Welkom aan boord bij TFC!

Maak kennis met onze stagiaires!
TFC verwelkomt met veel enthousiasme nieuwe stagiaires. Stagiaires brengen een frisse wind, nieuwe ideeën en bieden een kans om te delen en te leren van jong talent. Bij TFC zijn we verheugd om onze twee nieuwe aanwinsten voor deze periode voor te stellen: Rens en Ibrahim. Deze twee studenten komen van Avans Hogeschool in Breda en zullen de komende tijd met ons samenwerken om hun vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan onze bedrijfsvoering.

Een toekomstige financiële expert in de dop
Rens is een 22-jarige student in zijn laatste jaar van zijn Finance & Control International bachelor aan Avans Hogeschool. Sinds een maand werkt hij als afstudeer-stagiair bij TFC in Breda en heeft hij al een positieve indruk achtergelaten. Hij staat bekend als een goedlachse, enthousiasteling die altijd positieve energie met zich meebrengt. Hij waardeert de gemoedelijke sfeer en de relaxte bedrijfscultuur bij TFC. Rens zal zich de komende maanden focussen op het maken van een Rapportage Dashboard, waarbij hij zijn enthousiasme en gedrevenheid zal inzetten om een waardevolle bijdrage te leveren aan het team.

Een veelbelovende bedrijfskundige in wording
Ibrahim is eveneens 22 jaar oud en zit in zijn vierde jaar van de opleiding Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool in Breda. Hij wordt omschreven als „stille wateren, diepe gronden”, met een kalme en bedachtzame uitstraling. Ibrahim is gefocust en vastbesloten om zijn doelen te bereiken. Als afstudeerder bij TFC krijgt hij de kans om zijn theoretische kennis om te zetten in praktijkervaring. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met het efficiënter maken van
de liter controle, waarbij zijn focus en vastberadenheid van onschatbare waarde zullen zijn.

Bij TFC geloven we in het cultiveren van talent. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om kennis te delen en ondersteuning te bieden aan nieuwkomers zoals Rens en Ibrahim.

We zijn ervan overtuigd dat zij niet alleen van ons zullen leren, maar dat wij ook veel van hen zullen leren. Wij zijn in ieder geval enthousiast om te zien hoe zij zich ontwikkelen en bijdragen aan ons bedrijf tijdens hun verblijf bij TFC.